fbpx Ga naar hoofdinhoud

Bosnische calciet

Bosnische calciet ruw, gevonden nabij de piramides in Bosnie

Bosnische calciet is een bijzondere  variëteit van calciet met de karakteristieke kleurcombinatie van wit-gelig, groen en bruin.

Trefwoorden: Verbinding met het universum, optimisme, vervulling van je levensplan

Chakra’s: Alle

Element: Storm

Sterrenbeeld:

Bosnische calciet betekenis

Calciet is een calciumcarbonaat met een hardheid van 3. Het is een van de meest voorkomende en gevarieerde kristallen. Calciet komt in allerlei kleuren en vormen voor. Zo bestaan de meeste marmer en kalksteen soorten grotendeels uit calciet. Calciet wordt op ieder continent gevonden. Gele, groene en blauwe calciet komt veel voor in Mexico. De naam van het mineraal komt van het hoofdbestanddeel; calcium. Bosnische calciet wordt gevonden nabij de piramides in Bosnië, een bijzondere krachtplek waar deze steen zijn werking aan ontleent.

Bosnische calciet werking

Bosnische calciet kenmerkt zich door de bijzondere energie van de krachtplekken waar deze steen wordt gevonden. Er zijn in Bosnie een aantal piramides die steeds bekender worden door hun energie. Wil je meer lezen over deze bijzonde plek, lees dan hier de blog van Femke de Grijs.

Energie van opgestegen meesters

Bij de piramides kun je sterk de energie van opgestegen meesters ervaren. Opgestegen meesters zijn bijvoorbeeld Jesus en Boeddha, maar er zijn er veel meer. Deze energie onderscheid zich van bijvoorbeeld de engelen doordat deze meesters op aarde hebben geleefd en zijn getranscendeerd. Er zijn maar weinig stenen die de energie van deze opgestegen meesters zo duidelijk dragen als de Bosnische calciet.

Verbinding met je begeleiding

Zeker als je gevoelig bent, of sterk resoneert met deze energie, dan kan de Bosnische calciet je energieveld direct uitlijnen met jouw natuurlijke frequentie. Hierdoor ervaar je weer jezelf zoals je in de beste dagen bent. Aanwezig op aarde en in volledige verbinding met het universum en jouw helpers. Je ervaart duidelijk je begeleiding, waardoor je duidelijk hebt welke stappen je te nemen hebt. Hierdoor wordt het steeds makkelijker om jouw pad in het leven te lopen.

Kennis ontvangen

Doordat de steen je uitnodigt om je verbinding met het universum te optimaliseren, kun je gemakkelijker informatie en kennis ‘downloaden’. Ook kun je deze verbinding gebruiken om bewust toegang te krijgen tot de akasha kronieken, of bijvoorbeeld om meer informatie over krachtplekken te krijgen.

Steen voor lichtwerkers

De frequentie van de steen resoneert sterk met de energie van hedendaagse lichtwerkers. Ze laat je jouw taak zien als lichtwerken en hoe je voor jezelf en de aarde kunt zorgen.

Rust en aanvaarding

Bosnische calciet is een steen die rust en aanvaarding kan brengen. Ze laat je ervaren dat alles in perfecte harmonie is, waardoor je je makkelijker kunt overgeven aan alles dat het leven je brengt. Helpt je hierdoor ook om de zegeningen in jouw situatie te zien, voorbij de dagelijkse pijn en ongemakken. Ook kan de steen je daardoor de focus brengen om de keuzes te maken die jij nodig hebt als wezen. Ook als deze tegen de reguliere stroom in gaan.

Aanwezig zijn in het Hier en Nu

De steen nodigt je uit om ‘in het midden’ te komen. Dit heeft tot gevolg dat je aanwezig kunt zijn in het Hier en Nu. Los van wensen om het verleden te veranderen of zorgen over de toekomst. En los van afkeer of verlangens. Gecenterd aanwezig in je lijf, zodat je kunt voelen wat Nu je volgende stap is. Daardoor is de steen een prima keuze om mee te mediteren. Ze versterkt de stilte en je verbinding, waardoor je meditatie ervaring kan verdiepen.

Uitlijnen van je chakra’s

Door de uitlijning met de aarde en het universum die de steen je brengt, kun je makkelijker spirituele energie aarden in je lichaam. Dit maakt het makkelijker om de aardse realiteit te verenigen met je spirituele ambitie. Daarnaast helpt de steen je om je chakra’s uit te lijnen en balanceren.

Ruimte maken voor nieuwe stappen

Op langere termijn helpt de steen je om ruimte te maken voor nieuwe stappen. Hoe langer je in jouw prachtige licht blijft, hoe makkelijker het wordt om jouw flow te volgen met alle keuzes die daarbij horen. Steeds meer en meer ballast kun je loslaten, waardoor je steeds dichter bij je broncode kunt leven. Steeds meer geaard in je lichaam en tegelijkertijd volledig verbonden met het universum.

Opgewekte en positieve energie

Deze opgewekte steen geeft een blij gevoel en nodigt je uit om opgewekt en positief in het leven te staan. Ze helpt je om lichtvoetig met alles om te gaan wat op je pad komt, doordat ze je laat inzien dat alles energie is. En er is geen goed of fout, er is alleen groei. Door dit besef is iedere situatie dus een kans op groei, word je daar ook niet blij van?

Aanwezig zijn in je lichaam

De steen helpt je om stevig gegrond in je lichaam te zijn. Vooral voor sensitieve mensen kan dat nog wel eens een uitdaging zijn. Ze laat je zachtjes zien dat het ook mogelijk is om in jouw trilling aanwezig te zijn op aarde. Hierdoor is het ook een goede ondersteuning bij je ontwakingsproces.

Rustgevend en verkoelend

Verder werkt de steen rustgevend en verkoelend op je lichaam. Ontspant en helpt je om acceptie en rust in je lijf te ervaren. Goed bij spanning, met name wanneer je keuzes hebt gemaakt die minder passen bij je natuurlijke staat van zijn. Of wanneer je het nog lastig vindt om je leven te veranderen op basis van je verhoogde bewustzijn.

Let op, edelstenen zijn geen vervanging van medische zorg. Raadpleeg bij klachten altijd een arts.

Vind je dit interessant? Deel het in je netwerk

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten, aanbiedingen en markten waar we staan? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten, aanbiedingen en markten waar we staan? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Contactgegevens

Blije Boeddha | Zuivere edelstenen
Bouke Jonker & Laura van der Beek

Voorhuisstaat 12
1746 AS Dirkshorn

Winkel open op afspraak

Parkeren tegenover Voorpolderweg 1 op de parkeerplaats

T: 06-38547725
Whatsapp 06-38547725
E: info@blijeboeddha.nl

Volg ons overal

Keurmerk webwinkel

Winkelwagen
Back To Top
De waardering van www.blijeboeddha.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1481 reviews.