fbpx Ga naar hoofdinhoud

Celestien

Celestien ruwe clusters

Trefwoorden: Communicatie met engelen, toegang tot hogere dimensies, sereniteit

Chakra: derde oog (6e), kruin (7e), etherische ckakra’s (8e t/m 14e)

Element: Wind

Sterrenbeeld: Tweelingen

Celestien betekenis

Celestien staat ook wel bekend als celestijn of celestiet. Het is een strontiumsulfaat met een hardheid van 3 tot 3,5. Het vormt zowel tabulatie als prismatische kristallen en komt voor ins vezel en massa’s. Het kan kleurloos zijn, wit, grijs, blauw, groen, geel, oranje, roodachtig of bruin. De meest voorkomende kleur is grijs-blauw uit Madagaskar.

Celestien werking

Celestien heeft een milde en positieve energie en nodigt je bewustzijn uit om zich te verruimen. Het wordt ook wel de engelensteen genoemd en dat is niet voor niets. Het is een van de beste stenen om je communicatie met engelen te vergemakkelijken en helpt je om je op de engelen energie af te stemmen.

Ruwe clusters celestien

Clusters zijn heel geschikt voor in de slaapkamer, of in een praktijkruimte waar aan heling wordt gewerkt. De steen zuivert de omgeving en geeft een alles omvattend energieveld van zachte, positieve energie.

Verbinden met je intuïtie en flow

Celestien helpt je om gemakkelijker te mediteren, waarbij je helder en met focus in meditatieve staat bent. Celestien kan je ook helpen om je te verbinden met je intuïtie en het ontvangen van informatie uit het universum. Het kan je een gevoel van vertrouwen in de flow van het leven geven, en vaak ook een gevoel van thuiskomen. Alles is goed. Je mag zijn wie je bent en er wordt voor je gezorgd. Net als jij kom ik ook uit de bron. Celestien kan een stil veld creëren waar het fijn is om in aanwezig te zijn en je de wijsheid kunt ontvangen uit het universum die je nodig hebt. De blauw-grijze celestien heeft een hoge trilling, waardoor gedachten minder worden en je goed met je hart wordt verbonden.

Hoog sensitieve personen

Deze celestien is ook heel geschikt voor hoog sensitieve personen. Het nodigt je uit om je thuis te voelen op aarde en te voelen dat de verbinding met je ‘thuis’ ook hier altijd aanwezig is. Het opent je voor hulp uit de energetische wereld en nodigt je uit om met zachtheid naar jezelf te kijken, zodat heling kan plaatsvinden.

Kinderen en baby’s

Celestien is ook heel goed voor kinderen en babies die net op aarde zijn gekomen. Het helpt de landing op aarde zachtjes en geleidelijk te maken, en harmonie en verbinding met de bron te behouden. Zorgt voor een fijne energie om in te slapen en te dromen. Celestien is een hele goede kindersteen.

Overgang naar de energiewereld

Celestien is ook een fijne steen voor mensen die gaan sterven. Het schept een ruimte van acceptatie, vrede en alles is goed. Het is oke om de aardse vorm weer los te laten als je tijd gekomen is. En de liefde te voelen die er is en is geweest. Het geeft inzicht in de lessen van de ziel op aarde en stimuleert integratie van ervaringen voor optimale groei van de ziel in de nadagen van dit leven. Kan ook zorgen voor het makkelijker loslaten van het leven en in vertrouwen en vrede over te gaan.

Spirituele werking

Celestien kun je inzetten om je derde oog en kruinchakra te openen en te zuiveren. Het werkt in op het derde oog, waardoor je innerlijke zicht en intuïtieve vermogens verbeteren.  De steen is afgestemd op de engelen energie en helpt je om spirituele helpers en beschermers aan te trekken.

Emotionele werking

Op emotioneel gebied kan celestien je helpen om je emotionele lichaam kalm, gecenterd en opbeurend te maken. Je voelt je er veilige en beschermd door. Hierdoor kun je de steen gebruiken om angst, wantrouwen en waanbeelden te overwinnen.

Lichamelijke werking

Op lichamelijk gebied kan celestien je helpen om infecties aan te vercten. De steen reinigt je auraveld en stimuleert het energiesysteem van je lichaam. Ook an het de stofwisseling helpen activeren. Het kan worden gebruikt om infecties en de ogen te helen.

Let op, edelstenen zijn geen vervanging van medische zorg, raadpleeg bij klachten altijd een arts.

Vind je dit interessant? Deel het in je netwerk

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten, aanbiedingen en markten waar we staan? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten, aanbiedingen en markten waar we staan? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Contactgegevens

Blije Boeddha | Zuivere edelstenen
Bouke Jonker & Laura van der Beek

Voorhuisstaat 12
1746 AS Dirkshorn

Winkel open op afspraak

Parkeren tegenover Voorpolderweg 1 op de parkeerplaats

T: 06-38547725
Whatsapp 06-38547725
E: info@blijeboeddha.nl

Volg ons overal

Keurmerk webwinkel

Winkelwagen
Back To Top
De waardering van www.blijeboeddha.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1481 reviews.