fbpx Ga naar hoofdinhoud

Mookaiet jaspis

Lees alles over de werking en betekenis van mookaiet jaspis

Mookaiet jaspis donut hanger

Trefwoorden mookaiet jaspis: Verouderingsproces vertragen, genetisch helen tussen generaties, aarde-energie waarnemen

Chakra’s: Basis (1e), zonnevlecht (3e), derde oog (6e)

Element: Aarde

Sterrenbeeld: Ram, Schorpioen, maagd, kreeft, steenbok

Mookaiet jaspis betekenis

Mookaiet jaspis is een jaspis soort uit Australië. Spelling als mokaiet jaspis komt ook voor. Mookaiet jaspis is een geel met bruin gekleurde steen, waarin ook rood-tinten voorkomen.

Jaspis is een microkristallijne variëteit van kwarts (siliciumdioxide) met een hardheid van 6,5 tot 7. Het kristalstelsel is hexagonaal (trigonaal). In jaspis zijn de kwartsmicrokristallen gerangschikt als suikerachtige korrels in plaats van de vezelige lagen zoals bij chalcedoon. De naam jaspis is afgeleid van het Griekse woord voor ‘gevlekte steen’. Jaspis kan tot wel 20% vreemde materialen bevatten, wat de reden is voor waarom het in zoveel kleuren en patronen voorkomt. Het mineraal wordt in zowel als vulling in scheuren als in modules gevonden over de gehele wereld.

Mookaiet jaspis werking

Mookaiet jaspis kan je helpen om de elektromagnetische energiestromen van de aarde te voelen. Ook helpt het je om deze samen met je eigen energie in te zetten om je persoonlijke wil en macht effectief in te zetten. Mookaiet maakt het innerlijke gevoel weer wakker waarin je weet welke kant je op moet gaan in het leven. De steen straalt de energie uit van dierlijk weten, oftewel instinct. Hierdoor helpt de steen om je om ook weer in contact met jouw onderbuik, jouw instincten te komen. Daarnaast is het door deze eigenschap een goede steen als je je bezig houdt met communiceren met dieren. Ook kan de steen je helpen om contact te maken met de energie van de voorouders.

Werking op de chakra’s

Mookaiet kan de chakra’s van het derde oog en de zonnevlecht reinigen en activeren. Daarnaast helpt het om de energie van deze chakra’s af te stemmen op je basis chakra. Hierdoor kun je de aarde-energie en levenskracht makkelijker waarnemen.

Veroudering tegen gaan

Mookaietjaspis herinnert je krachtig aan je leeftijdloze geest. Je kunt je verouderingsproces vertragen door je bewustzijn en frequentie van je lichaam en gedachten te verhogen. Mookaiet helpt je om je eigen overtuigingen omtrent ouder worden en aftakeling bewust te worden, zodat je ze kunt veranderen. De steen helpt je om jong van hart te blijven en een vitaal fysiek lichaam te houden.

Lessen uit voorgaande generaties

Mookaiet activeert de diepere aspecten van de gedachtewereld en het genetisch geheugen. Hierdoor helpt de steen je om de lessen van onze voorouders te zien en deze te integreren, zodat de volgende generaties deze niet opnieuw hoeven door te maken.

Zwangerschap

Mookaietjaspis is daarnaast een hele geschikte steen voor zwangere stellen, omdat het de communicatie met het ongeboren kind versterkt. Wanneer je de steen bij meditatie gebruikt kan het je helpen om meer inzicht krijgen in ongezonde patronen.

Spirituele werking

Op spiritueel gebied helpt mookaietjaspis je om de vibratie van je fysieke lichaam te verhogen. Hierdoor ondersteunt het je om qua lichaam en geest leeftijdsloos te blijven.

Emotionele werking

Op emotioneel gebied kan mookaiet jaspis je helpen om je emotionele patronen en gedragspatronen te onderkennen en te doorgronden die door onze voorouders zijn doorgegeven. Daarnaast ondersteunt de steen je om deze patronen los te laten.

Lichamelijke werking

Mookaiet jaspis kan het proces van zwangerschap, voortplanting en herstek van het fysieke lichaam ondersteunen. Ook kan je het inzetten om de effecten van ouderdom tegen te gaan.

Affirmatie: Ik roep mijn genetische erfenis wakker, en mijn vermogens om het weten dat regelrecht van de natuur afkomstig is te voelen en erin mee te stromen.

Let op, edelstenen zijn geen vervanging van medische zorg. Raadpleeg bij klachten altijd een arts.

Vind je dit interessant? Deel het in je netwerk

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten, aanbiedingen en markten waar we staan? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten, aanbiedingen en markten waar we staan? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Contactgegevens

Blije Boeddha | Zuivere edelstenen
Bouke Jonker & Laura van der Beek

Voorhuisstaat 12
1746 AS Dirkshorn

Winkel open op afspraak

Parkeren tegenover Voorpolderweg 1 op de parkeerplaats

T: 06-38547725
Whatsapp 06-38547725
E: info@blijeboeddha.nl

Volg ons overal

Keurmerk webwinkel

Winkelwagen
Back To Top
De waardering van www.blijeboeddha.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1481 reviews.