fbpx Ga naar hoofdinhoud

Natuurlijke citrien

Natuurlijke citrien hanger doorboord

Trefwoorden: Manifestatie, persoonlijke wil, mentale helderheid, creativiteit

Chakra’s: basis (1e), heiligbeen (2e), zonnevlecht (3e)

Element: vuur

Sterrenbeeld: Stier, leeuw, tweelingen, maagd

Citrien betekenis

Citrien is een siliciumdioxide, een lid van de kwartsgroep met een hardheid van 7. Het kristalstelsel is trigonaal en de gele kleur komt van het element ijzer. De kleur varieert van lichtgeel tot bijna oranje. Ook een bruinige tint komt voor. De naam ‘citrien’ is afgeleid van het Franse wordt ‘citron’ voor citroen, als verwijzing naar de kleur. In Griekenland werd citrien al in 300v. Chr. als sieraad gebruikt.

Veel citrien die je kunt kopen is door mensen ‘gemaakt’ uit verhitte amethist. Deze ‘gebrande citrien’ heeft vaak een diepgele, amberkleurige uitstraling. Natuurlijke citrien is meestal veel lichter van kleur. Natuurlijke citrien wordt gevonden in Brazilië, Afrika, Madagaskar, Spanje, Rusland, Frankrijk, Schotland en de Verenigde Staten.

Natuurlijke citrien werking

Natuurlijk citrien bezit een krachtige frequentie, die het manifestatiekanaal en de persoonlijke wil kan zuiveren en versterken. Natuurlijk citrien stimuleert het eerste tot en met het derde chakra. Dit zijn de punten waarop de hoogfrequente energie van het emotionele en spirituele plan zich manifesteren in de fysieke wereld. Met andere woorden, deze chakra’s zijn de plekken waar energie fysiek wordt. Daarom zijn het krachtige plekken voor manifestatie en creatie.

Reinigen van de wil

Natuurlijk citrien kan blokkades om te creëren wat je graag zou willen blootleggen, zodat ze uit de weg geruimd kunnen worden. Naast een hulp bij manifestatie is natuurlijk citrien ook een krachtige reiniger van het wilscentrum. Het kan helpen om zaken omtrent machtsmisbruik en/of machteloosheid op te sporen en te helen. Het geeft je moed en kracht om zware keuzes te maken of moeilijke actie te ondernemen.

Spirituele werking

Op spiritueel gebied is natuurlijke citrien de grote manifestator, waarmee je je manifestatiekanaal kunt reinigen en Goddelijke energie door je intenties en daden kunt laten stromen. De steen helpt je op koers te blijven wanneer het moeilijk wordt, of wanneer er obstakels op je pad verschijnen.

Emotionele werking

Emotioneel helpt natuurlijke citrien je moeilijkheden te overwinnen, vol te houden bij tegenslag en beslissende daden te stellen om lastige situaties op te lossen. Wanneer je het gevoel hebt dat je overvloed niet verdient, dan helpt natuurlijke citrien je daar vanaf

Lichamelijke werking

Lichamelijk werkt natuurlijke citrien met name op het vergroten van je fysieke uithoudingsvermogen en energie. Daarnaast ondersteunt het je endocriene stelsel en reguleert het de stofwisseling.

Let op, edelstenen zijn geen vervanging van medische zorg. Raadpleeg bij klachten altijd een arts.

Vind je dit interessant? Deel het in je netwerk

<br />

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten, aanbiedingen en markten waar we staan? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten, aanbiedingen en markten waar we staan? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Contactgegevens

Blije Boeddha | Zuivere edelstenen
Bouke Jonker & Laura van der Beek

Voorhuisstaat 12
1746 AS Dirkshorn

Winkel open op afspraak

Parkeren tegenover Voorpolderweg 1 op de parkeerplaats

T: 06-38547725
Whatsapp 06-38547725
E: info@blijeboeddha.nl

Volg ons overal

Keurmerk webwinkel

Winkelwagen
Back To Top
De waardering van www.blijeboeddha.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1481 reviews.