fbpx Ga naar hoofdinhoud

Rozenkwarts

Rozenkwarts is een roze tot licht-paarse variëteit van kwarts.

Collage van rozenkwarts edelstenen met rozenkwarts bol en ruwe rozenkwarts

Trefwoorden: liefde, zachtaardigheid, emotionele heling, loslaten van stress, vereniging met het Goddelijke

Chakra: hart (4e)

Element: Water

Sterrenbeeld: Stier, weegschaal

Rozenkwarts betekenis

Rozenkwarts is de roze variant van kwarts. Het heeft een hardheid van 7 en komt in verschillende tinten roze en soms zelfs violet voor. De kleur komt van mangaan elementen in het kwarts. Het wordt op veel plaatsen in de wereld gevonden, in de Alpen in Europa, Brazilië, Madagaskar, Rusland, India en de VS. De spelling ‘rozekwarts’ komt ook voor.

Rozenkwarts werking

Rozenkwarts is een van de belangrijkste stenen van deze tijd. De zacht roze kleur kan soms de grote kracht die deze steen met zich meebrengt verbloemen. Rozenkwarts helpt je om je hart te openen en de emoties te zuiveren. Het nodigt je uit om jezelf te transformeren van een ego-gedreven frequentie naar een nieuwe frequentie van onvoorwaardelijke liefde die wij als mensheid en aarde zo nodig hebben.

bescherming en veiligheid

Naast de liefdevolle energie biedt de steen ook bescherming en veiligheid die je nodig hebt om jezelf over te geven aan de stroom van jouw leven. Los te laten zodat heling mogelijk is en met meer vrijheid te leven.

Steen van het hart

Rozenkwarts is een echte steen van het hart. Het laat de onvoorwaardelijke liefde vanuit je hart stromen en zorgt voor harmonie en liefdevolle vriendelijkheid. Een uitstekende steen om de zachtheid naar jezelf en anderen toe te laten stromen. Ook heilzaam bij hartzeer en emotionele trauma’s.

Spirituele werking

Op spiritueel gebied is rozenkwarts een nederige, maar heel krachtige bondgenoot. Het opent je hart voor de liefde en laat het lichaam, hart en denken omringen met een helende en verlichtende frequentie. Er wordt gezegd dat de steen het liefdevolle bewustzijn van opgestegen meesters bevat, waaronder die van Christus,

Emotionele werking

Op emotioneel gebied kalmeert rozenkwarts het denken en helpt het je om zorgen, angst en emotionele issues uit het verleden los te laten. Het helpt om je emotionele lichaam te zuiveren en zorgt dat je meer openstaat voor liefde en mededogen.

Lichamelijke werking

Op lichamelijk gebied is het een zachtaardige stabiliserende steen, welke heilzaam kan werken op het hart, vooral om vanuit stress te transformeren naar een liefdevolle basishouding. Ook een ideale steen bij te vroeg geboren baby’s. Een goede steen voor iedereen die een sterker of stabieler hart kan gebruiken.

Let op, edelstenen zijn geen vervanging van medische zorg. Raadpleeg bij klachten altijd een arts.

Vind je dit interessant? Deel het in je netwerk

[/vc_row]

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten, aanbiedingen en markten waar we staan? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten, aanbiedingen en markten waar we staan? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Contactgegevens

Blije Boeddha | Zuivere edelstenen
Bouke Jonker & Laura van der Beek

Voorhuisstaat 12
1746 AS Dirkshorn

Winkel open op afspraak

Parkeren tegenover Voorpolderweg 1 op de parkeerplaats

T: 06-38547725
Whatsapp 06-38547725
E: info@blijeboeddha.nl

Volg ons overal

Keurmerk webwinkel

Winkelwagen
Back To Top
De waardering van www.blijeboeddha.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1481 reviews.