fbpx Ga naar hoofdinhoud

Wie zijn wij?

Wij zijn Bouke Jonker en Laura van der Beek. We zijn bijna de helft van ons leven samen, getrouwd en hebben twee kinderen: Manu (2010) en Elijah (2012).

Edelstenen, daar worden wij blij van. We houden van wandelen in de Zwitserse alpen en daar op zoek gaan naar bergkristal.

We genieten van al het prachtigs wat door onze handen heen gaat, en het voelt als een voorrecht om onze prachtige stenen naar nieuwe “eigenaren” te zien gaan. En is een feestje om te zien als een steen iets raakt bij iemand. We hopen dan ook dat we veel mensen mogen verblijden met de stenen van Blije Boeddha.

Bouke Jonker
Laura van der Beek

Zuivere edelstenen, daar worden we blij van. Nog blijer worden we als we de juiste steen bij de juiste persoon kunnen vinden. De magie van dat moment, waarbij we voelen dat het klopt blijft iedere keer bijzonder. We hebben al zoveel mooie momenten meegemaakt in de winkel en aan de marktkraam! Ieder mens is uniek, net zoals iedere steen dat is. En doordat we alle stenen uitzoeken op energie en werking, ligt de juiste steen vaak al op je te wachten bij ons. Doordat we zelf hoog sensitief zijn, kunnen we voelen wat de steen doet bij je. Het blijft bijzonder om op die manier de edelstenen te leren kennen.

We helpen je graag verder groeien en transformeren met onze fijne stenen. We vertellen je er graag over.

Warme groet en graag tot ziens !

Bouke Jonker en Laura van der Beek

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten, aanbiedingen en markten waar we staan? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten, aanbiedingen en markten waar we staan? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Contactgegevens

Blije Boeddha | Zuivere edelstenen
Bouke Jonker & Laura van der Beek

Voorhuisstaat 12
1746 AS Dirkshorn

Winkel open op afspraak

Parkeren tegenover Voorpolderweg 1 op de parkeerplaats

T: 06-38547725
Whatsapp 06-38547725
E: info@blijeboeddha.nl

Volg ons overal

Keurmerk webwinkel

Winkelwagen
Back To Top
De waardering van www.blijeboeddha.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1481 reviews.