Veilig betalen Gratis verzending boven 60,00 Binnen 3 werkdagen in huis

Edelstenen reading

Edelstenen reading

Boek nu een edelstenen reading en ervaar wat de stenen jou te vertellen hebben!

Edelstenen reading

Wat is een edelstenen reading?

Een edelstenen reading is een ervaring van de werking van edelstenen. Hierbij vertel ik je op basis van de door jou gekozen stenen wat de stenen je vertellen. Alles is energie, zowel jij als mens als de steen die je uitkiest. Deze gaan een wisselwerking aan en zetten energie in beweging. Deze energie is voelbaar, soms voor jezelf en vaak ook voor mij. En je wordt niet voor niets aangetrokken tot de stenen die je uitkiest. Deze hebben een boodschap voor je, of je hebt ze nodig om een volgende stap te kunnen maken. Hierover gaan we in gesprek en ik geef je aan wat ik ervaar.

Hierdoor krijg je inzicht in jezelf en welke stappen je kunt nemen om te groeien. Of krijg je een uitnodiging om op een andere manier om te gaan met de uitdagingen in je leven. Wat er gebeurd en welke informatie er los komt is voor iedereen anders. Ieder mens is immers uniek!

Wat je kunt doen om het meeste uit de ervaring te halen, is je open stellen en, als je dat wilt, een duidelijk doel of thema uitkiezen waar je meer informatie over wilt. Op die manier breng je focus aan in het proces. Jezelf laten verrassen kan ook, dan bepaal je door het kiezen van de stenen de weg.

Meer weten?

Kijk deze video

 

Praktische informatie

Een edelstenen reading neemt 30-45 minuten in beslag. We starten met een kort gesprekje en gaan dan van steen naar steen. Dit doen we op afspraak, zodat we de rust en ruimte voor je hebben. Ook zorgen we voor ruimte na de reading, zodat je nog even kunt kijken en voelen in de winkel. De kosten voor een reading zijn € 39,95 en je krijgt hierbij als bonus 10% korting op de edelstenen die je na de reading aanschaft. Na je bestelling plannen we een datum en tijd voor de reading.

Heb je vragen? Stuur ons een email of app en we helpen je verder.

[vcex_button url=”https://www.blijeboeddha.nl/winkelmand/?add-to-cart=8259″ title=”Bestel jouw edelstenen reading” style=”flat” align=”left”  size=”small” rel=”none”]Bestel jouw edelstenen reading[/vcex_button]

De waardering van www.blijeboeddha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1886 reviews.
0