Veilig betalen Gratis verzending boven 60,00 Binnen 3 werkdagen in huis

Waarom iedere steen uniek is

Iedere steen is anders zeggen wij altijd. En als we bij een webshop bestelling de stenen verzamelen, dan kijken we altijd welke het meest positief is voor die persoon. Soms vraag ik me wel eens af of dat nu echt zo’n groot verschil maakt. En of dat echt werkt, dat uitpendelen. Gelukkig krijgen regelmatig een mooie bevestiging dat we inderdaad op de juiste manier de stenen uitzoeken. Kijk eens op deze pagina’s als je meer wilt weten over de werking van edelstenen of het pendelen

Persoonlijke ervaring

Zo was er laatst een mevrouw in de winkel die op zoek was naar een steen voor zichzelf, laten we haar Ria noemen. Eigenlijk kwam Ria een bestelling ophalen, maar was toch ook wel benieuwd wat stenen voor haarzelf konden doen. Ze vertelde dat stenen eigenlijk altijd wel in haar leven waren geweest. Ze vond ze mooi, zonder dat ze er nu heel veel mee had gedaan. Maar ergens was toch die subtiele aantrekkingskracht aanwezig.

Stenen uitpendelen

Zonder dat we hadden besproken waar ze een steen voor zocht, stemde ik me op haar af en ging ik pendelen. De meest positieve werd een golden healer hart. Als ik pendel, dan kijk ik niet alleen naar welke soort steen het meest positief is, maar ook welke specifiek het meest optimaal is. Ze pakte het hart en zodra de steen in haar energie kwam, ontstond er rust en harmonie. Er bewoog van alles in haar energieveld. De steen gaf Ria een fijn gevoel. Maar ja, zo’n hart was niet echt wat Ria in gedachte had.

Verschil tussen stenen van dezelfde soort

Soms zit er veel verschil in werking tussen de stenen onderling en andere keren niet. En omdat ik het belangrijk vind dat je een klik hebt met de steen gingen we op zoek naar een alternatief. Het werd een hanger van dezelfde soort, golden healer. Ria koos degene uit die het beste voelde en deed de hanger om. Een intense ervaring meteen al; de steen ging hard aan het werk en stimuleerde haar om zich te uiten, haar hart te openen en de blokkades in dat gebied op te ruimen. Dat ging echter met zoveel snelheid en intensiteit dat het eigenlijk niet comfortabel was. Zoveel voelde ik wel, en ook Ria merkte dat deze steen niet echt fijn was.

Je eigen lichaam geeft het aan

Dus toch maar weer even terug en het golden healer hart weer voelen. En ja, daar was meteen weer die heerlijke rust, harmonie en balans. Die ook op zijn eigen tijd en snelheid de blokkades adresseert, maar dan op een manier die past bij Ria. Daar kwam nog bij dat de vorm van de steen in dit geval ook een betekenis had. Een hartvorm, als symbool om lief voor jezelf te zijn en je hart te openen. Vol overtuiging nam Ria de steen mee om te gaan genieten van de ondersteuning.

Iedere steen is uniek

Zo mooi om weer te zien en ervaren hoe iedere steen uniek is! En weer een bevestiging dat het uitkiezen van de meest optimale steen bij een bestelling echt verschil maakt!

Wil je ook ondersteuning in het vinden van de beste steen voor jou of iemand anders op dit moment? Neem dan contact met ons op en we helpen je verder. Ben je in de gelegenheid om langs te komen? Nog beter, benader ons en we maken een afspraak.

Ook kun je een edelstenen reading boeken, waarbij je via de stenen leert over je kwaliteiten en blokkades.

Warme groet,

Bouke Jonker – Blije Boeddha zuivere edelstenen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen, nieuwe producten, workshops en markten waar we staan. 

Of lees verder in onze andere Blije Blogs

Welke vorm edelsteen is het beste?

Welke vorm edelsteen is het beste?

Welke vorm edelsteen is het beste, ruw of juist gepolijst? Die vraag krijgen we regelmatig als mensen een edelsteen komen uitzoeken. Een terechte vraag, want er zijn zoveel soorten edelstenen en zoveel vormen, dus wat is nu het beste? Het simpele antwoord is dat 'de...

read more
Edelstenen reinigen

Edelstenen reinigen

Alles is energie zeggen wij altijd. En net zoals je zelf opfrist van een douchebeurt, kunnen je stenen ook af en toe wel een reinigingsbeurtje gebruiken. Zeker als ze lang in een ruimte staan of intensief worden gedragen, kan de omgevingsenergie om de steen gaan...

read more
De waardering van www.blijeboeddha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1937 reviews.
0